Code: 25198
Location: Vlae
Listing type: Sell
Property type: Appartment
1390 eur
Се продава стан во мала луксузна зграда, лоциранa во населба Влае, општина Карпош.
Зградата се состои од приземје, три ката и поткровје со по еден стан на кат. Ориентацијата на станот е на три страни и тоа : исток, запад и север.
Станот е составен од три спални соби, два тоалетa, утилити, дневен простор со трепезарија и кујна. Истиот е поделен на мирен и бучен дел, во едниот дел се спалните соби, а на другата страна е дневен простор со трепезарија и кујна.
Висината на станот е 285 цм, чиста висина од завршен под до плафон.
Во зградата и станот се вградени следниве материјали :
1. Бетонска армирана конструкција
2. Надворешен термо блок цигла 25 цм, внатрешен 16 цм.
3. Прозори - Рехау Генео антрацид антрацит (надвор и внатре) , 6 коморни (дебелина на профил 86мм), 3 стакла ( надворешно 4 сезони стакло ) , Siegenia оков. Сите прозори во станот се од парапет до греда.
4. Кошулица 12 цм ( 4 цм изолација )
5. Под од фурниран паркет од аврстрискиот бренд KAINDL со медијапански лајсни ( 60 евра со монтажа)
6. Избор на плочки од страна на идните сопственици до 40 евра по м2.
7. Касетен систем на водовод
8. Вградени казанчиња Grohe
9. Санитарија по избор на идните сопственици
10. Медијапански врати
11. Фасада дебелина 10 цм. Делови од фасадата се изработени од HPL.
12. Стаклени надворешни огради на терасите
13. Греење и ладење со Мултисплит систем.
14. Влез и скали изработени од мермер.
Со станот следува паркинг место.
Details
109 m2
1
4
3
2
Other
Agent
Лидија Смилкова
Phone
+38971244331
Mobile
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Gallery

Similar

Vlae
08.02.2022
Sell
Office
Size: 802 m2
Vlae
26.05.2021
Rent
Appartment
Size: 68 m2
Rooms: 4
Vlae
17.11.2021
Rent
House
Size: 320 m2
Rooms: 5
Vlae
29.01.2018
Rent
Office
Size: 500 m2
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they as essential for the working of basic functionalities of the website.
We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website, to store user preferences and provide them with content that is relevant to you.
These cookies will only be stored on your browser with your consent to do so.