Код: 24601
Локација: Taftalidze 2
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Куќа
360000 EUR
Се продава прекрасна куќа на одлична локација во Тафталиџе 2.Куќата е 247 м2, ( приземје 76м2 , кат и поткровје 181м2), со двор од 100м2. Куќата е со две посебни единици на приземје и посебен влез на кат со поткровје, со вкупно 4 спални соби, 4 тоалети, мастер спална соба со посебен тоалет.Цена 360 000 евра
Детали
257 m2
100 m2
Да
1
5
4
4
Сопствено
Агент
Деспина Китановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 071/236-797
Email
despina.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Тафталиџе 2
15.03.2009
Изнајмува
Куќа
Големина: 180 m2
Соби: 5
Taftalidze 2
02.03.2021
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 75 m2
Соби: 3
Taftalidze 2
05.02.2018
Изнајмува
Куќа
Големина: 465 m2
Соби: 5
Тафталиџе 2
22.12.2016
Изнајмува
Куќа
Големина: 500 m2
Соби: 8