Код: 24768
Локација: Vodno
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
4000 евра
Шифра 24768
НОВА невселен куќа во резиденцијалниот дел на Водно од 600м2 и двор 410м2 единечна.
Куќата е на 3 ката кои можат да финкционираат како засебни единици секоја со своја кукјна тоалети и бањи.
Сутеренот со простор за гражиражирање со капацитет од 4 паркинг места и дополнителен простор во дворот пд 6 паркинг места.

Code 24768
Brand new house for lease in residential area of Vodno with 610m2 of living space, situated on 410m2 gated yard. The house is on three levels, organized like three separate units with separate kitchens and bathrooms. There is a garage space for 4 vehicles and additional parking inside the gated yard for 6 vehicles.

Детали
600 m2
410 m2
50 m2
3
10
6
4
Друго
Поволности
Подрум
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Vodno
11.11.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 200 m2
Соби: 4
Vodno
14.09.2020
Продава
Куќа
Големина: 296 m2
Соби: 8
Vodno
01.03.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 150 m2
Соби: 5
Vodno
20.06.2013
Изнајмува
Стан
Големина: 107 m2
Соби: 4