Код: 24782
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
200
Детали
38 m2
Да
4
2
1
1
Централно
Поволности
Лифт
Интернет
Клима
Агент
Ружица Ивановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 71/333-336
Email
ruzica.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Centre
12.01.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 60 m2
Соби: 2
Centre
11.02.2019
Продава
Продавница
Големина: 44 m2
Соби: 1
Centre
21.03.2016
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 137 m2
Соби: 7
Центар
26.11.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 100 m2
Соби: 4