За нас

Асторија е најголемата агенција за недвижнини во Македонија, со продажба и изнајмување на имоти од висока класа од 1994. Нашиот посветен тим од професионалци имаат една цел: да ви помогнат да го најдете огласот кој одговара на вашите потреби, се вклопува во вашиот буџет, и го подобрува вашиот животен стил.

Нашите клиенти се секогаш задоволни и информирани за сите опции на пазарот, секогаш тука да ви помогнеме да дефинираме што барате и зошто. Ке ве ислушаме за сите ваши желби и потреби, насочувајки ја вашата потрага кон совршениот имот во Скопје и околината.

Пред се, ја разбираме важноста на инвестирање во недвижнини и неопходноста да се работи со луѓе во кои имате доверба. Затоа се трудиме да ви помогнеме да направите информирани одлуки со кои сте комотни, финансиски како и емоционално.

Дозволете ни да ви помогнеме да го најдете вашиот дом од соништата - Нашата врата е секогаш отворена!

Ако имате било какви прашања, коментари или забелешки за нашите услуги, контактирајте не преку телефон или email.

Ние ја цениме вашата приватност. Затоа, секоја информација која да добиваме од вас се смета за приватна и се користи само за да ви овозможиме најдобра можна услуга. За повеке детали погледнете ја нашата Политика на Приватност.