Код: 24656
Локација: Karposh 4
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
350
Детали
50 m2
8 m2
9
2
1
Централно
Поволности
Лифт
Интернет
Клима
Телевизор
Гаража
Мебел
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Karposh 4
18.01.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 109 m2
Соби: 4
Карпош 4
19.06.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 54 m2
Соби: 2
Karposh 4
12.02.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 72 m2
Соби: 3
Карпош 4
20.05.2019
Изнајмува
Стан
Соби: 3